ANNONS

Säterbördige ishockeytränaren Jeff Jakobs har fått ett nytt uppdrag. Han är ny assisterande tränare i SHL-laget Oskarshamn. Bilden är tagen när han var tränare i Borlänge Hockey för ett par säsonger sedan.
Foto: Arkiv

Jeff Jakobs får nytt jobb – i högsta serien

SÄTER Säterbördige ishockeytränaren Jeff Jakobs har fått ett nytt uppdrag. Han är ny assisterande tränare i SHL-laget Oskarshamn.

I november fick Jeff Jakobs lämna jobbet som huvudtränare för Mora IK i Hockeyallsvenskan. Nu har han fått ett nytt uppdrag, i högsta serien – SHL.
Det står nämligen klart att Jakobs blir ny assisterande tränare i SHL-laget IK Oskarshamn.

Det småländska laget, som harvar i botten av tabellen, meddelade nyligen att tränaren Håkan Åhlund lämnar klubben. Som ersättare tar Oskarshamn in den tidigare Leksandstränaren Per-Erik “Perra” Johnson, som alltså får Jeff Jakobs som en av sina assisterande tränare.

Jeff Jakobs kommer från Säter men bor numera i Borlänge. Innan han fick jobbet som huvudtränare i Mora IK, inför den pågående säsongen, så var han tränare i Borlänge Hockey där han även spelade under spelarkarriären. Han har även varit assisterande tränare i AIK och i norska klubben Storhamar.

 

Artikeln publicerades i Annonsbladet Dalarna (Hedemora/Säter) nr 7, 2020.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS