ANNONS

Marjaana Hellberg och Helena Vestin ordnar för tionde gången hälsomässa i Smedjebacken, och för tredjegången en höst hälsomässa på Wanbo herrgård.
Foto: Veronica Rigtorp

Inre hälsa för kropp sinne och själ

SMEDJEBACKEN. För tredje gången arrangerar Spiritualistiska sällskapet Engelen Hälsomässa på hösten på Wanbo herrgård.

Mässan innehåller 35 utställare inomhus med allt från hantverk, hälsoprodukter, försäljning, privatsittningar, healing till trumsessions och mycket mer.
– Under mässan har vi fokus på att allting ska gå så smidigt som möjligt för både utställare och besökare, därför har vi inga egna sittningar, utan har bara försäljning av saker från butiken, berättar Marjaana Hellberg.

Höst Hälsomässan 6 till 7 oktober brukar ha uppskattningsvis 700 besökare, berättar Marjaana, men menar att det är svårt att veta då det är fri entré. Så många besökare kräver mycket parkeringsplatser vilket Malin och Robert Jansson som driver Wanbo herrgård har ordnat genom att öppna upp en stor åker.

Arrangörerna lockar med vacker miljö, mixa av utställare, helt enkelt menar Marjaana och Helena att de erbjuder något för alla.
– Framför allt handlar det om hälsa inåt, för kropp sinne och själ, förtydligar Marjaana Hellberg.

Helena Vestin passar på att berätta att om det nystartade Andlig fika som kommer att ske ett antal gånger i Spiritualistiska sällskapet Engelen i Smedjebacken. Människor som är ensamma med sina frågor och funderingar, som är i gränslandet mellan troende och icke troende bjuds in.

Publicerad i Annonsbladet (Ludvika/Smedjebacken) vecka 40 2018.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS