ANNONS

Svenska landslagets kapten Johan Samuelsson är klar för IBF Falun till nästa säsong i SSL. Här spelandes för moderklubben Granlo BK i en match mot just Falun, i november 2015. Av allt att döma inte helt överens med domaren och Faluns Emil Johansson.
Foto: Peter Lindqvist

IBF Falun värvar landslagskapten

FALUN. IBF Faluns innebandyherrar har presenterat ett tungt nyförvärv. Landslagskaptenen Johan Samuelsson ansluter nästa säsong den redan stjärnspäckade truppen.

Under torsdagen livesände IBF Falun en presskonferens via sin Facebook-sida med anledning av att man hade något tämligen spektakulärt att förtälja.

De rykten som under veckan florerat visade sig för alla rosasvarta anhängare glädjande nog stämma; man har lyckats få Johan Samuelssons signatur på ett treårskontrakt. Samuelsson, som i dag spelar i schweiziska Tigers Langnau tillsammans med storebrorsan Anton, drar på sig IBF Falun-tröjan till nästa säsong i Svenska Superligan. Den passningssäkre poängmaskinen har inom svensk elitinnebandy tidigare tillhört Granlo BK och IBK Dalen.

Johan Samuelsson, också med smeknamnet “Råttan”, är ett tungt innebandynamn och han är därtill bärare av kaptensbindeln i det svenska landslaget. Den storvuxne centern ansluter i höst en redan stjärnspackad IBF-trupp. Bäva månde SSL-konkurrenterna.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS