ANNONS

Invigning. Kommunstyrelsens ordförande Jan Bohman klipper bandet, som hålls av Elite hotels försäljningschef Linda Andersson och hotelldirektör Silvester Mujlic.
Foto: Viktor Nordström/Borlänge kommun

Hotell invigt med bandklippning

BORLÄNGE. Elite Hotels har etablerat sig i Borlänge. Nu är hotellet och tillhörande restaurang invigd med traditionell bandklippning.

Elite Hotels består i dag av ett 40-tal kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i norr. Ambitionen är att förena klassisk stil med moderna trender och skapa en minnesvärd hotellvistelse.
Elite hotels Borlänge är koncernens 41:a hotell och etableringen innebär 26 nya arbetstillfällen i kommunen. Man har dock redan skapat flera arbetstillfällen i Borlänge då hotellet till större delen är renoverats av lokala hantverkare, skriver man i ett pressmeddelande.
Hotellet kommer ha 102 rum och tanken är att man ska jobba mot lokala aktörer. Både när det gäller mat och dryck, men också resmål och andra evenemang. Kontakten är redan etablerad med flera andra företagare i kommunen så som Romme Alpin och Sahlins struts.

På det sättet så kan man gemensamt skapa en mer levande stadskärna i Borlänge.
Vid ingivningen deltog Jan Bohman (S) kommunstyrelsens ordförande – som klippte det ceremoniella bandet.
– Det är fantastiskt roligt att Elite hotels vill etablera sig i Borlänge. 26 nya arbetstillfällen kommer att göra Borlänge gott. Centrum ska fungera som hela kommunens vardagsrum, och Elite hotells kommer bidra till mer rörelse i centrum. Extra glad blir man då man hör att de använt sig av lokala hantverkare, säger Jan Bohman (S).

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS