ANNONS

Felicia Gustafsson
Foto: John Leander

Horndal- och Karlboföretagare nominerade i Stjärngalan

AVESTA/KARLBO/HORNDAL Två av fyra som har nominerats till årets ungdomsföretagare i Stjärngalan 2021 finns i Avesta kommun. Felicia Gustafsson från Karlbo och Nellie Ramsell från Horndal.

Stjärngalan, som arrangeras av Dalarna Business och 2021 hålls för fjortonde gången i ordningen. Där delas priset Stjärnan ut i åtta företagarkategorier.
I kategorin Årets Ungdomsföretagare är två nominerade från Avesta kommun. Den ena är Felicia Gustafsson, 24 år, en fotograf som driver det egna företaget Fotograf Guldstunder i Karlbo. Hon är specialiserad på barnfotografering. Om henne säger juryn följande:

”En förebild för andra unga då hon förmedlar budskapet att följa sin dröm!
Att frysa tiden och skapa unika minnen i nära samspel med sina kunder samt att värna det lokala, såväl genom samverkan och i valet att bygga upp företaget på landsbygden gör att Felicia Gustafsson kan leverera med skärpa.”

Själv är Felicia Gustafsson överraskad över nomineringen.
– Nej, det trodde jag inte. Men det betyder jättemycket. Man har ju slitit sitt företag. Nu får man ett kvitto på det man har jobbat för.

Nellie Ramsell. Foto Privat

Den andra från Avesta kommun med chans till titeln Årets Ungdomsföretagare är Nellie Ramsell 19 år, som driver XO Media i Horndal. Ett företag som producerar reklamfilm och som startade i somras. Hon berättar själv att det är en vidareutveckling av ett UF-företag som hon drev under andra året på gymnasiet.
Om henne säger juryn så här:

”Ett nytt företag, en ung företagsledare, med kunskap om just unga: det är grunden till XO Media. Med fokus på relationsskapande för att göra kunden likväl som sig själv nöjd med den färdiga produkten, vill Nellie Ramsell skapa ett företag som är det självklara valet för den som vill nå ut med sin marknadsföring.”

Nomineringen till Årets Ungdomsföretagare gör henne ”otroligt glad”.
– Jag är stolt och exalterad. Bara att vara nominerad är stort och verkligen en vinst i sig.
Stjärngalan äger rum 28 januari 2021 och först då avslöjas vilka som blir året stjärnor.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS