ANNONS

För fjärde året blis Stora Enso huvudsponsor av skid-VM och Sara Kvarfordh blir Storas VM-general.
Foto: Stora Enso

Hon blir Stora Ensos världsmästare i Oberstorf

FORS. Sara Kvarfordh blir Stora Ensos projektledare för världsmästerskapen i nordisk skidsport i Oberstdorf 2021.

Stora Enso är huvudsponsor för världsmästerskapen i Oberstdorf 2021. Detta är fjärde gången som Stora Ensos sponsrar världsmästerskapen.
Sara har en karriär på 20 år inom Stora Enso i olika kommunikationsroller, bland annat för Fors kartongbruk utanför Avesta.
– Det känns fantastiskt att ha möjlighet att leda ett projekt som kombinerar tre av mina huvudintressen: sport, evenemang och PR. Jag ser mycket fram emot att hitta lösningar som skapar så mycket värde som möjligt av denna sponsring både internt och externt. Det är ett stort globalt projekt och det kommer att bli väldigt roligt och utmanande på samma gång, säger Sara Kvarfordh.
Tillsammans med den lokala organisationskommittén i Oberstdorf bidrar Stora Enso till att göra världsmästerskapen till ett så hållbart sportevent som möjligt.
– Det ger oss fantastiska möjligheter att stärka varumärket och öka medvetenheten om fördelarna med förnybara produkter och lösningar, säger Sara Kvarfordh.
Hon är också entusiastisk löpare och längdskidåkare:
– Jag gillar verkligen att tävla och att resa. Ofta försöker jag kombinera mina semesterresor med ett lopp. I år har jag bland annat tävlat i längdskidåkning i Marcialonga i Italien och sprungit Chicago Marathon”, säger Sara Kvarfordh som också kommer att arbeta med med två andra av sponsringsprojekt; den nya träbyggnaden Wisdome på Tekniska museet i Stockholm och den svenska paviljongen på världsutställningen Expo 2020 Dubai.

Publicerad i Annonsbladet Dalarna, Avesta/Norberg v48

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS