HjärtLung-förening läggs ner

HEDEMORA/SÄTER Föreningen Hedemora-Säter HjärtLung har beslutat att lägga ner sin verksamhet. Anledningen är att det är svårt att hitta nya medlemmar sin vill engagera sig i föreningen.

Vid ett extrainsatt årsmöte den 10 juni beslutades det enhälligt att föreningen ska läggas ner.

– Styrelsen har i flera år försökt att få fler att engagera sig i föreningen men det har varit svårt, meddelar föreningen genom Lena Hed.

Föreningen bildades 1972 och har varit aktiv i 48 år.
– Våra medlemmar kommer att få brev om olika lösningar, såsom att tillhöra närliggande föreningar eller Riksförbundet, meddelar föreningen.

Styrelsen vill även tacka för den tid som de har haft förtroendet att sköta föreningen.

 

Artikeln publicerades i Annonsbladet Dalarna (Hedemora/Säter) nr 27, 2020.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

SÄTER Det blir en Historisk vecka i Säter även i sommar. Dock en avskalad version där arrangemangen sker utomhus. "Vi är stolta över att ha fått ihop programmet", säger Karin G Hästö.
Efter 160 timmars arbete var konstnären Benny Halldin klar med sina graffitimålningar vid tunneln intill järnvägsstationen i Hedemora. Ett uppdrag han fått för att platsen ska bli tryggare.
Det kommer åter att spelas herrfotboll på Vasaliden i Hedemora. Hedemora FC heter klubben och de ska spela i södra sjuan. – Det viktigaste i år är att ha kul, säger Daniel Larsson.