ANNONS

Hjärtat flyttar till nya lokaler i Borlänge

Diös utvecklar nya lokaler till Apotek Hjärtat i centrala Borlänge. Detta inleds under hösten 2020.

Nu är det klart att Apoteket Hjärtat tar plats i nya ytor i fastighetsägaren Diöslokaler på Sveagatan i centrala Borlänge. Med start i höst påbörjar Diös utvecklingen av de nya verksamhetsanpassade lokalerna inför Apotek Hjärtats inflyttming i början på december.

Apotek Hjärtat ingår i Ica koncernen och är en av Sveriges största apotekskedjor med över 390 apotek. Fastigheten Mimer, där Apoteket Hjärtat har sina befintliga lokaler, står inför en omfattande utveckling i och med att Högskolan Dalarna flyttar in till stadskärnan.
– Det känns fantastiskt att kunna erbjuda Apoteket Hjärtat nya ändamålsenliga lokaler på ett nytt läge i city. Nu ser vi fram emot att utveckla högklassiga apotekslokaler på Sveagatan och att omvandla fastigheten Mimer till framtidens högskola, säger Tobias Norestrand, förvaltare, Diös.

– Vi är glada över att fortsättningsvis finnas i centrala Borlänge. Vi lägger stor vikt vid välplanerade och rymliga lokaler som gör oss tillgängliga för alla våra kunder. Nu ser vi fram emot att slå upp dörrarna till vårt nya apotek i december, säger Peter Hallberg, etableringschef, Apoteket Hjärtat.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS