ANNONS

Hedemora kommuns omsorgschef Marjo Savelius utsågs till Årets ledare på Framtidsgalan som hölls den 9 november.
Foto: Pär Sönnert

Hedemoras omsorgschef Marjo Savelius har utsetts till Årets ledare: “Vilken ära!”

HEDEMORA Hedemora kommuns omsorgschef Marjo Savelius utsågs till Årets ledare på Framtidsgalan som hölls den 9 november. “Vilken ära!”, säger hon.

Annonsbladet har tidigare berättat om att Marjo Savelius, chef för Hedemora kommuns omsorgsförvaltning, var en av de åtta finalisterna till priset Årets ledare på Framtidsgalan som hölls på Tyrol i Stockholm. På tisdagen stod det klart att Marjo vann priset.
– Jag är så oerhört stolt och glad att Marjo får ta emot utmärkelsen som årets ledare! Det här är så stort och hedrande att hon representerar Hedemora kommun – en liten kommun med stora förmågor, säger Hedemoras kommundirektör Annika Strand, som också närvarande på galan, till kommunens hemsida.

I samma artikel kommenterar även pristagaren sin vinst.
– Vilken ära! Jag vill dela den med många fantastiska medarbetare i omsorgsförvaltningen i Hedemora kommun. Och det är en ära jag delar med min ledningsgrupp, min chef, kommunledningen och inte minst med förvaltningens förtroendevalda. Stort tack!, säger Marjo Savelius till hemsidan.

Motiveringen lyder:
“Marjo har med stort mod och beslutsamhet tagit sig an ett mycket utmanande uppdrag. I dag kan man se tydliga förbättringar, förtroendet har byggts upp och en utvecklingsresa är påbörjad”.

Artikeln publicerades i Annonsbladet Dalarna (Hedemora/Säter) nr 46, 2021

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS