ANNONS

Erik Kristiansson är vd för Hedemorabostäder och känner till hyresgästernas kritik mot de nybyggda lägenheterna. “Jag förstår att hyresgästerna reagerar”, säger han.

Hedemorabostäders vd: “Tar det här på största allvar”

HEDEMORA. Erik Kristiansson är vd för Hedemorabostäder och känner till hyresgästernas kritik mot de nybyggda lägenheterna. – Jag förstår att de reagerar, säger han.

Erik Kristiansson känner till att många av hyresgästerna i de nybyggda lägenheterna i kvarteret Ålen 2 är missnöjda med sitt boende.
– Vi tar det här på största allvar och ligger på vår entreprenör som ska åtgärda felen. På det stora hela är vi nöjda med entreprenören, men inte efter efterbesiktningarna, säger Erik Kristiansson.
Han betonar att alla åtgärder ska vara klara den 29 november.
– Efter det ska vi pricka av och kontrollera att alla åtgärder är gjorda. Även om alla kanske inte tror det så jobbar vi stenhårt med detta. De berörda hyresgästerna ska kompenseras och behöver bara betala halva decemberhyran. Det finns kanske de som tycker att det är för lite, men vi tycker att det är generöst, säger Erik Kristiansson.
Han fortsätter:
– Jag förstår att hyresgästerna reagerar. De stannar hemma och väntar på hantverkare som inte kommer, det måste vara jätteirriterande.
Vad säger du om att taken över balkongerna är monterade åt fel håll?
– Från början så var det inte tänkt att vara tak alls på balkongerna, men det tyckte vi att det skulle vara. Balkongtaken är en av punkterna som ska åtgärdas, säger Erik Kristiansson.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS