ANNONS

Erik Kristiansson, vd för Hedemorabostäder och Hedemora Kommunfastigheter, tar plats i Sveriges Allmännyttas vd-råd.
Foto: Arkiv

Hedemorabostäders vd med i Allmännyttans vd-råd

HEDEMORA 14 företagsledare från hela landet tar plats i Sveriges Allmännyttas vd-råd. En av dem är Erik Kristiansson, som är vd för Hedemorabostäder och Hedemora Kommunfastigheter.

Sveriges Allmännyttas vd-råd består av vd:ar i bostadsföretag. Rådet utses av övriga företagsledare i de drygt 300 medlemsföretagen som ingår i Sveriges Allmännytta.
– Vd:arnas åsikter är ovärderliga för att Sveriges Allmännytta ska kunna utvecklas. Tillsammans arbetar vi för goda villkor för bostadsbranschen och de allmännyttiga bostadsföretagen i Sverige och därmed för en god utveckling i landets kommuner i stort, säger Anders Nordstrand, vd för Sveriges Allmännytta, i ett pressmeddelande.

Varje region representeras av en företrädare för ett större företag och en företrädare för ett mindre. Deltagarna arbetar sedan i rådet under en tvåårsperiod.
Representanterna från region Mellansverige är Mattias Looström, Laxåhem, och Erik Kristiansson, Hedemorabostäder.

– Jag som är som är vd på ett litet bolag ser Sveriges Allmännytta som bolagets forskningsutveckling. Det är en stor förmån att få delta i vd-rådet och påverka den framtida inriktningen, säger Erik Kristiansson, som varit vd för Hedemorabostäder och Hedemora Kommunfastigheter sedan 2013, i pressmeddelandet.

Artikeln publicerades i Annonsbladet Dalarna (Hedemora/Säter) nr 10, 2020.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS