ANNONS

Hedemorabo vann tio miljoner kronor

HEDEMORA. Tio miljoner kronor rikare blev en man från Hedemoratrakten den gånga helgen. Detta efter att ha satsat 25 kronor på Joker.

I ett pressmeddelande från Svenska Spel meddelas att en man från Hedemora den gångna helgen vann tio miljoner konor på Joker.
– Det är helt fantastiskt. Jag följde dragningen och såg siffra efter siffra gå in, säger den nyblivna mångmiljonären från Hedemora som önskar vara anonym.

– Jag var och hälsade på en vän i Teckomatorp. Lämnade in mina rader på den lilla ICA-butiken där. Det är ju roligt för butiken och Teckomatorp också.
Hedemorabon lämnade in sin spelkupong på Ica Nära Matmästaren i Teckomatorp.

– Jag är pensionär och har inte allt för mycket pengar. Så pengarna kommer verkligen komma till nytta. Jag har en sommarstuga som jag varit osäker på om jag kan behålla. Det känns så bra. Vilken lycka.

Mannen hade spelat fem rader på Lotto 1 och tio kronor på Joker för totalt 25 kronor och kan alltså kvittera ut 10 000 000 kronor.
– Det känns som en revansch för mig. Jag gjorde några dåliga affärer för ett par år sedan. Nu är jag tillbaka, avslutar den nyblivna mångmiljonären.

För den nyblivne mångmiljonären väntar nu ekonomisk och juridisk rådgivning.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS