ANNONS

Säfsen Resort AB utser Hans Ericsson till ny vd.
Foto: Anders Dahlberg

Hans Ericsson blir ny vd på Säfsen Resort

FREDRIKSBERG/SÄFSEN Säfsen Resort AB utser Hans Ericsson till vd. Hans Ericsson är en passionerad skidåkare och friluftsentusiast som älskar att träna. Han har tidigare bland annat varit anläggningschef för Branäs skidanläggning, vd för Skara Sommarland och kommer närmast från uppdraget som vd för Fjätervålen.

Hans är tvåbarnsfar, 51 år och uppvuxen i Malung. Han kliver in som vd för Säfsen Resort AB den 16 mars i år.
– Säfsen har fantastiska möjligheter, redan i dag är det en riktig året runt-destination, med lika många gäster vinter som sommar och med god tillväxt. Jag ser fram emot arbetet med att utveckla Säfsen, säger Hans Ericsson, ny vd på Säfsen Resort AB.
Hans uppdrag blir att leda den fortsatta utvecklingen och expansionen av Säfsen som en attraktiv året runt-destination bland annat genom att öka reseanledningen för valda målgrupper.

Parallellt kommer Säfsen att fortsätta sin kraftiga bäddexpansion.
– Jag är glad över att kunna presentera Hans Ericsson som ny vd. Med Hans ledarskap, långa erfarenhet och gedigna branschkompetens så är jag övertygad om att han framgångsrikt kommer att vidareutveckla det som Anna Petersson med personal byggt upp och leda Säfsen till nya framgångar, säger Per Wester, ordförande för Säfsen Resort AB.

Anna Petersson, avgående vd för Säfsen Resort, har som interim vd, med en hög förändringstakt, lett bolaget till god tillväxt.
– Jag vill tacka Anna för hennes stora insatser som vd där hon starkt bidragit till bolagets goda utveckling och tillväxt i en turbulent omvärld präglad av covidpandemin. Jag hoppas Anna även fortsatt kommer att bidra till utvecklingen, framförallt genom sitt starka engagemang för att attrahera fler gäster till Säfsen, säger Per Wester, ordförande för Säfsen Resort AB.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS