ANNONS

Christian Brattström, Ketsui Karate Do Ludvika, fick Lionsstatyetten efter att ha utsetts av Lions till årets ungdomsledare i Ludvika kommun. Här tillsammans med Lions representanterna Göran Hedman och Sveneric Åkerlund och klubbens barn,ungdomar och ledare.
Foto: Veronica Rigtorp

Hängiven ungdomsledare prisas

LUDVIKA. Christian Brattström, Ketsui Karate Do Ludvika, har av Lions utsetts till årets ungdomsledare i Ludvika kommun.

Lions Club Ludvika har sedan 1967 delat ut Lionsstatyetten till ungdomsledare i Ludvika som gjort föredömliga insatser inom ungdomsidrott eller liknande verksamhet.
Lionsstatyett nummer 57 och stipendiepengar överlämnades till Christian Brattström av Lions representanterna Göran Hedman och Sveneric Åkerlund.
med motiveringen:
“I en genomtänkt strategi arbetar och leder han smart med pedagogik i fokus i både smått som stort. Barnen i föreningen får stor plats och utvecklas som individer.
Han är en stor tillgång för klubben och slår alltid ett slag för kämparglöd, positivitet och disciplin.
Han beskrivs som snäll, rättvis och rolig av barnen han leder.
Han ser till att alla trivs och känner sig delaktiga.
Barnen går från blyga nybörjare till individer som törs ta för sig och känner sig stolta över sin sport.
Han är nog den enda tränaren som får barnen att vilja göra 100 armhävningar.”
Flera av barnen och ungdomarna som precis tränat eller skulle träna var förundrade över den gigantiskachecken med siffrorna 5 000. Något som krävde en del förklaring, checker än ju inte något barn av idag ser så ofta.
Barnen och ungdomarna tillsammans med vuxna hade redan tidigare samlats i korridoren utanför träningslokalen i Lorensbergahallen, för att medverka vid uppvaktning av Christian. Det var lite pirrigt och spännande i korridoren utanför träningslokalen, där innanför dörren ledde deras omtyckta ledare Christian en grupp, och som de nu skulle överraska och uppvakta i samband med att Lions.
Av barnen fick Christian en fin blombukett och kramar, kanske den finaste belöningen.

Publicerad i Annonsbladet Dalarna, Ludvika Smedjebacken v51

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS