ANNONS

Stig Hjalmarsson känner sig hedrad över att ha utsetts till Årets företagare i Hedemora.
Foto: John Leander

Han är Årets företagare – “Tack vare bra personal”

Fastighetsförvaltaren Stig Hjalmarsson har förärats titeln Årets företagare i Hedemora. Hedrande tycker han och inspirerande inför framtiden.

Det är Företagarna som utser vem som blir Årets företagare i Hedemora och när Stig Hjalmarsson vann titeln för i år så löd motiveringen enligt följande:
”Stig Hjalmarsson levererar år från år med sina stabila och lönsamma fastighetsbolag. Genom att alltid tänka på lokalsamhället när han gör sina investeringar och med innovativa, smarta och miljövänliga i fastigheterna kan både hyresgäster och Hedemora känna sig trygga inför framtiden.”
– Det känns jätteroligt och hedrande att de valde just vårt företag och mig. Man blir ju stolt och glad, säger Stig Hjalmarsson, som driver företaget Hjalmarsson bostäder.

Han är också tämligen nöjd med Företagarnas motivering.
– Jag tycker att den låter bra. När vi gör investeringar försöker jag ju tänka energismart och hänga med i utvecklingen. När vi renoverar försöker vi göra det med de nyheter som finns up to date. Vi ser till exempel till att ha alla motorvärmare vid parkeringarna är uppkopplade på internet. Och när vi byter ventilation tänker vi alltid på nya miljövänliga alternativ. Vi försöker ha det tänket med oss.

Stig framhåller också faktorn att ständigt renovera lägenheter innan en ny boende flyttar in.
– De flesta verkar nöjda med det och det går att göra tack vare bra personal.
Efter en enkel inandning lägger han till:
– Väldigt bra personal.
Vad betyder det här för dig när du tänker framåt?
– Det inspirerar naturligtvis. Det betyder väl att vi har gjort någonting rätt och ska fortsätta med det, säger Stig Hjalmarsson.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS