ANNONS

Annonsbladet ställde några frågor till Tusse.
Foto: Veronica Rigtorp

Håller Tusse på Leksands IF?

BORLÄNGE Tusse vann alltså årets upplaga av Melodifestivalen och kommer att tävla för Sverige den 22 maj i Rotterdam. Vad vill medborgarna veta om den nytända stjärnan? Annonsbladet låter dalfolk i alla åldrar ställa frågor till Tusse, och nedan följer hans svar på spörsmålen.

Du har så många ringar på händerna. Hur kommer det sig?
– Jag har alltid älskat kläder och har testat med olika kombinationer, likadant med smycken.
Hur ser framtidsplanerna ut?
– Gå klart skolan, känns viktigt att ta studenten. Sedan vill jag jobba med musik. Vill passa på när jag är i flödet. Och fortsätta skapa så gott det går i pandemin. Och så blir det Eurovision Song Contest.
Hur har du kommit hit?
– Jag kom som åttaåring till Sverige med en släkting från Kongo-Kinshasa, utan min mamma och pappa.
Håller du på Leksand i hockey?
– Ja, självklart!
Tre egna schlagerfestivalsfavoriter?
– ”Euphoria”, ”Rise Like a Phoenix” och ”Too Late For Love”.
Vad har du för andra intressen?
– Jag är total tv-serienörd och så gillar jag fotboll, som jag spelade som liten.
Är du din egen stylist eller har du någon som hjälper dig?
– Jag har stylist som stylar mig när jag ska upp på scenen, men annars är jag min egen stylist med kläder och sådant. Jag har som sagt alltid haft ett intresse för kläder, smycken och liknande.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS