ANNONS

Mobila designade kontor från anrika Gustafs Scandinavia ställs ut på Stockholmsmässa.
Foto: Hans Andersson

Gustafs mobila mötesrum ställs ut i Stockholm

Akustik, trä, möbeldesign och historia går hand i hand när Gustafs Scandinavia, Säters kommuns största privata arbetsgivare, ställer ut sina mobila mötesrum på Fogia Market i Stockholm.

De nya mobila mötesrummen knyter an till Gustafs designhistorik.
Gustafs mobila mötesrum, Gpod och Gpod Mini, finns nu tillgängliga att upplevas tack vare ett samarbete mellan Gustafs Scandinavia och möbeltillverkaren Fogia.
Under sommaren har de mobila mötesrummen installerats i Fogias konceptbutik och showroom, Fogia Market i Stockholm.
– Vi är otroligt glada över möjligheten att ställa ut våra Gpoddar i en miljö som genomsyrar exklusiv design och inredning. Vår Gpod är mycket mer än ett mobilt mötesrum, vi ser det även som en exklusiv möbel och därför rimmar placeringen väldigt väl med våra ambitioner, säger Britta Klinga, Affärsområdeschef för Gpod på Gustafs.

Mötesrummen byggs för en till fyra personer där layouten kan ändras dagligen efter användarens behov.
Trenden med fristående mötesrum till öppna kontorslandskap och offentliga miljöer har under den senaste tiden formligen exploderat. Möjligheten att erbjuda rum för ett ostört arbete i dessa globala pandemitider har blivit en allt viktigare faktor på arbetsplatsen. De mobila mötesrummen kan även placeras var som helst på kontoret, vilket minimerar risken att företag bygger fasta moduler som efter något år behöver rivas rapporterar företaget i pressmeddelandet.

Under 1900-talet tillverkade Gustafs träinredningar till bland annat Kooperativa förbundet, Sparbankernas kontor och Systembolaget. Nästan varenda svensk har sett eller stått lutad över någon av företagets produkter eller sett dem på tv från till exempel Sveriges Riksdag där de pryder väggarna.
Företaget i Mora by i Gustafs har strax över 50 anställda och deras brandsäkra akustikpaneler och ribblösningar kan hittas i hela världen.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS