ANNONS

Mira Mård älskar och värnar naturen och trivs på gården i Utsund.
Foto: Rose-Marie Eriksson

Gårdsbutik och minifestival i Utsund

UTSUND/KRYLBO Mira Mård är inspiratör, andlig coach och författare och har skrivit flera böcker som hon bland annat säljer via sin webbshop. Hon har rötterna i Finland och hon förvaltar även ett samiskt och ryskt arv. – Jag förvaltar ett andligt och mångkulturellt arv och min pappa var same så jag har det i blodet, säger Mira Mård.

Gårdsbutiken rymmer mer än vad som syns på bilden.
Det andliga och mångkulturella har hon tagit med sig in i sitt kurscenter och företaget Hilaria i Utsund AB där även dottern Celina arbetar.
– Vi brukar säga att Elliot är vd, säger Mira med ett leende och syftar på barnbarnet som är tio månader.
Andligheten har följt Mira Mård genom livet och hon erbjuder retreater, olika utbildningar och i ateljén ryms schamanskt hantverk. Mira Mård bygger trummor, målar och gör smycken och hennes kreativitet räcker även till renovering av gårdens byggnader. Här ingår bland annat en gårdsbutik med både eget och andras hantverk.
– Butiken är öppen tisdagar och lördag eller efter överenskommelse, säger Mira.
Nu planerar hon för en minifestival den 31 juli-1 augusti då det blir öppet hus, prova på och föreläsningar hemma på gården i Utsund.
– Jag har valt ut tio personer som är grymt duktiga på det de gör och som kommer hit, det ska bli så spännande och roligt, säger Mira Mård.
I första numret efter sommaruppehållet återkommer vi med en längre artikel om Mira Mård och hennes verksamhet.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS