ANNONS

Mikael Norling och Sören Andersson ser fram emot kändismatchen mellan Brage veteraner och kändislaget VI Lirare.
Foto: Veronica Rigtorp

Fotbollslegendarer möts på Ornäs IP

ORNÄS. Den 17 augusti blir det kändismatch på Ornäs IP. Då kommer fotbolls legendarer som Mats Gren och Anders Limpar att möta IK Brage veteraner som Bernard Brcic och Lasse Nilsson.

Det är Ornäs BK, som anordnar kändismatchen. Till sin hjälp har de Sören Andersson som har anordnat otaliga kändismatcher och har alla kontakter som behövs, för att dra i de riktigt starka namnen till event.

Redan 1988 tog Sören TV-laget till Mockfjärd och sedan rullade det på med kända fotbollslag i många år. För tre år sedan anordnade Ornäs BK, som är en ren dam- och flickfotbollsklubb, sin första kändismatch. Förra året hade Ornäs BK tillsammans med Kvarnsvedens IK bjudit in Göteborg – Djurgården, som spelade sin match på Kvarnsvedens IP.

I år har Ornäs BK bjud in Vi Lirares kändislag.
– Det är inte gratis att få hit det här laget, så vi jobbar med sponsorer som står för den kostnaden och så har vi biljettintäkterna som går till Ornäs BK, berättar Mikael Norling, från Ornäs BK.
– Kändislaget vill inte spela på konstgräs, så matchen kommer att spelas på Ornäs IP, förklarar Mikael Norling.

Men det är inte bara fotbollsspelarna som är kända, även speaker Niklas Holmgren är känd, likaså ledarna Tommy Söderberg och Bosse Pettersson.
Klubbens tjejer kommer att jobba med kringarrangemang för att göra matchen till en riktig familjefest.
Ornäs BK är klubben som har haft ingen mindre än Roger Gustafsson som mentor, en riktig storfräsare till tränare, förtydligar Sören Andersson.
– Bättre tränare eller människa finns inte i Sverige. Han rankas som Sveriges bästa genom tiderna, tillägger Sören Andersson.

Publicerad i Annonsbladet (Borlänge) vecka 26 2019.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS