ANNONS

Till vänster Jonas Nilsson behandlingspedagog RIA, mottog blommor och ett gratulationskort med den slutgiltiga summan om 20 437 kronor av Jussi N Jusola från Socialdemokraterna Borlänge, till höger.
Foto: Viktor Nordström/Borlänge kommun

Första maj gav 20 437 kronor till RIA

BORLÄNGE. Socialdemokraterna i Borlänge firade åter igen den första maj digitalt. Inför årets firande samlade man in pengar till RIA i Borlänge.

RIA har en mycket bra verksamhet som vänder sig till utsatta människor i vårt samhälle.
Många bidrog till insamlingen både före och efter första maj-firandet, skriver Socialdemokraterna i ett pressmeddelande.
Fredagen den 14 maj lämnade Jussi N Jusola, facklig ledare för Socialdemokraterna Borlänge över en blomma och ett gratulationskort med den slutgiltiga summan som landade på hela 20 437 kronor.
– Under pandemin har många i samhället haft det tufft. RIA gör ett fantastiskt bra arbete i kommunen och är en trygghet och en välkomnande plats för dem som de hjälper. Jag är glad att dessa pengar kan bidra till att göra vardagen bättre för dem som behöver RIA, säger Jussi N Jusola, facklig ledare Socialdemokraterna.

Ria är också glada över de nya pengarna.
– Vi är enormt tacksamma för det ekonomiska stöd som socialdemokraterna nu samlade in till Rias verksamhet. Vi har som förhoppning att kunna göra en liten utflykt till skärgården i sommar för att förgylla lite extra efter detta tunga år. Hjärtligt tack från oss alla på Ria, säger Jonas Nilsson behandlingspedagog RIA.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS