Flera halkolyckor i snöyran

DALARNA. Olyckor där halka varit en bidragande orsak har under onsdagen inrapporterats från Falun, Avesta, Långshyttan och Ludvika.

Klockan 06.10 fick polisen larm om att en bil hade kört av riksväg 70 i Brovallen. Ingen personskada inrapporterades.

En knapp timma senare inträffade en singelolycka på E16 vid trafikplats Tallen, nära Falun. En bil hade fått sladd och kört in i räcket.

Vid halvnio kallades polisen till en olycksplats på riksväg 66, belägen vid kommungränsen mellan Ludvika och Smedjebacken. En personbil stod i diket, men dess förare hade lämnat platsen.

En bilförare ringde 10:03 och meddelade att han fått sladd på E16 vid trafikplats Tallen, och kört in i mitträcket och blivit stående.
Föraren uppger sig inte vara skadad. Det finns ännu ingen misstanke om brott. Framkomligheten kan vara begränsad på platsen.

En bil körde vid lunchtid av länsväg 270 och voltade i höjd med Pålsbo, i Långshyttan. Ingen personskada uppstod.

En singelolycka, utan personskador, inträffade strax före klockan 13 på länsväg 850 i Blixbo, Falun.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

DALARNA. Allmänna majbrasor som anmälts till Räddningstjänsten Dala Mitt.
DALARNA. På grund av minskade brandriskvärden i skog och mark har Dalarnas räddningschefer idag i samråd med länsstyrelsen beslutat att upphäva eldningsförbud i samtliga kommuner i Dalarna.
DALARNA. En person som falskeligen uppger sig vara mäklare har tagit kontakt med personer i färd med att sälja sina hus. Bedragarens syfte är att lura till sig en handpenning.