Flera avåkningar i snövädret

DALARNA. Flera bilförare har misslyckats med att hantera snöväder och halka. Under natten mot tisdagen och under tisdagsmorgonen har fyra olyckor rapporterats.

Vid kl 23.30 på måndagen körde en bil in vajerräcket på riksväg 50 vid Myggsjön, Rämshyttan. Föraren fick vård av ambulanspersonal på plats.

Strax efter klockan fem på tisdagsmorgonen körde en bil av länsväg 780 vid Bispbergshyttan. En personbil som voltade och blev liggande på taket. Föraren tog sig själv ur bilen. Oklart skadeläge.

Klockan 07.06, inrapporterades en singelolycka på E16, i höjd med Ryggen, Falun. Ingen skadades men bilen hade hamnat i diket.

En bil körde in i vajerräcket på riksväg 50 vid Baggarvet. Olyckan inträffade strax före klockan åtta på tisdagsmorgonen.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

Länet bjuder på en variation av badplatser. Något för alla. Långgrunt för lek eller djupt för hopp från höga torn.
DALARNA Sommarens arbeten på vägar och broar har redan inletts av Trafikverket. Nedan listas de arbeten som beräknas slutföras under sommaren.
DALARNA Dalarotade designern Magnus Sjöberg har skapat grafisk design för ett omställningsprogram för småföretag som drabbats av coronakrisen. ”Kurbits omställning” fokuserar på affärsnytta.