ANNONS

Felicia Dahlgren från HA-programmet på Västerbergslagens utbildningsförbund i Ludvika har utsetts till Sveriges bästa säljare. Bilden är från utnämningen.
Foto: Erik Rådman

Felicia från Ludvika är Sveriges bästa säljare

Låt oss presentera Sveriges bästa säljare: Felicia Dahlgren från HA-programmet på Västerbergslagens utbildningsförbund i Ludvika. – Det känns överväldigande men helt fantastiskt, säger hon.

I stenhård konkurrens i yrkes-SM tävlande mot elever från hela landet, över 40 skolor, kan Felicia Dahlgren, som läser på Handels-och administrationsprogrammet, idag titulera sig som den allra bästa butikssäljaren i hela Sverige.
– Det känns överväldigande men helt fantastiskt. Tävlingarna var utmanande eftersom allt var improviserat och live så jag var verkligen tvungen att tänka till och ta det lugnt. Jag fick fin feedback från juryn som tyckte att jag lyssnade på kundens behov och fokuserade på bra avslut och merförsäljning. Mina planer just nu är att jobba. Har några olika försäljningsområden jag skulle vilja testa på. Förhoppningsvis vill flera företag anställa Sveriges bästa säljare, berättar Felicia.

Läs mer: Unga företagare vidare i tävling

– Vi är så glada att vår Felicia tagit hem SM-guldet i yrkes-SM till Ludvika. Den känslan när man som lärare får en sån fin bekräftelse på kunskap, vilja och mod är oslagbar. Såna här dagar gör att man vet att man valt rätt yrke. Vi är tacksamma att få arbeta på en plats där eleverna är nyfikna och hungriga och kollegorna stöttande och engagerade. Då kommer resultatet av sig själv, berättar Felicias lärare Carina Karlsson Flink och Erik Rådman.
– Mina lärare har pushat mig och stöttat mig på min resa hit. De har alltid trott på mig och jag har lärt mig så mycket som jag nu har användning av i mitt yrkesliv, tillägger Felicia Dahlgren.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS