Falutjej firade 40-årsdagen på festivalen

40-årsfirande Jessica Friberg Lundin med kompisarna Emma Björklund och Anne-Lee Eriksson.
Foto: Lena Gorseth
BORLÄNGE. Festivalhäng, finväder och födelsedag. En oslagbar kombo om man frågar falutjejen Jessica Friberg Lundin som lät 40-årsfirandet frodas ymnigt på Peace & Love-festivalen i Borlänge.
- Fantastiskt, sammanfattar jubilaren den uppsluppna tredagarsbalunsen.
Med affischnamn som Darin, Molly Sandén, Inner Circle, Thåström och den välrenommerade franske musikproducenten DJ Snake tilldrog sig den stadigt växande Peace & Love-festivalen i Dalarnas musikmecka Borlänge torsdag till lördag 5-7 juli.
Många tusentals glada besökare hade hissat humörflaggan i topp i dagarna tre med sådan bestämdhet att svenska fotbollslandslagets uttåg ur VM efter 0-2-förlusten mot England i lördagens kvartsfinal kunde ruskas bort tämligen omgående.
Här, mitt i den charmanta symbiosen av sommar, musik och mångfasetterade festivaldeltagare, kände falubon Jessica Friberg Lundin tveklöst att 40-årdagen skulle firas. Med en handfull feststinna följeslagare i släptåg inleddes kalasandet således redan på torsdagen och fortskred sedan i dur till långt in på lördagsnatten.
- Jag kunde inte önskat mig en bättre födelsedagspresent, recenserar den nyblivna 40-åringen sitt flerdagarsfirande på årets Peace & Love-festival.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

BORLÄNGE. Tunabyggen anpassar och effektiviserar organisationen genom att se över administrativa funktioner och lokaler. Resultatet är att nio medarbetare får gå.
KVARNSVEDEN. En man skadades efter att ha träffats av en vattenstråle med högt tryck vid Kvarnsvedens pappersbruk på onsdagsförmiddagen.
BORLÄNGE. Fyra personer anträffades i en bil lastad med stöldgods i Borlänge under natten mot onsdag. De misstänks vara en del av en liga som ligger bakom omfattande sadelstölder.