ANNONS

Eva Cooper, är sedan ett år tillbaka regionchef för Företagarna Dalarna.
Foto: Veronica Rigtorp

Eva Cooper: ”Samhället vinner på framgångsrika företagare”

DALARNA. Eva Cooper är sedan ett tag ny regionschef för Företagarna Dalarna. Eva Cooper såg redan innan tillträdet fram emot ett spännande arbete tillsammans med företagare i hela Dalarna för att stärka företagsklimatet.

Hur har den första tiden varit?
– Oerhört givande! Jag lär mig nya saker varje dag i mötet med företagare och har träffat så många drivna människor. Inte minst de engagerade medlemmarna som finns inom vår organisation visar ständigt hur vi tillsammans är starka.
– Fler företagare ska kunna bli framgångsrika i sitt företagande, det vinner hela samhället på, säger Eva Cooper, regionchef för Företagarna Dalarna.

Eva Cooper var tidigare regionchef för Företagarna Gävleborg, och kommer nu att leda det dagliga arbetet i båda dessa län.
Regionchefens uppgifter är att driva lokal, regional och nationell företagarpolitik och opinionsbilda i angelägna företagarfrågor. Eva Cooper har tidigare varit politisk redaktör för Hudiksvalls tidning samt public
affairs-konsult på New Republic där hon bland annat arbetat med arbetsmarknads- och utbildningsfrågor samt regional tillväxt. Hon har även egen erfarenhet av företagande.

I samband med att Eva Cooper klev in i Dalarna rekryterades också regionsamordnaren Maria Nordlander, som arbetar med att ge information och stöd till Företagarnas lokala föreningar i både Dalarna och Gävleborg samt service till Företagarnas medlemmar.
– En annan del av mitt uppdrag är att synliggöra de segrar vi gör. Där finns stora utvecklingsmöjligheter, inte minst vad gäller kommunikationen i sociala medier och i digitala kanaler. Genom att få fler att uppmärksamma våra politiska segrar så tydliggörs också värdet av att vara medlem. Vi ska vara dala-entreprenörernas röst i samhällsdebatten! avslutar Eva Cooper.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS