En solig kväll på slottet för studenterna

Anna Hedlund och Nils Eriksson var ett av paren som kom till balen.
Foto: Pär Sönnert
GARPENBERG. Vad är väl en bal på slottet? Det kanske de blivande studenterna frågade sig inför studentbalen på Garpenbergs slott. Förhoppningsvis blev den varken långtråkigt eller dötrist.

Regn och rusk på dagen förvandlades till solsken och varma temperaturer mot eftermiddagen och kvällen, då studentbalen hölls på Garpenbergs slott.
– Det var lite nervöst under dagen, om det skulle bli regn, men sedan blev det ju soligt. Det blev en väldigt lyckad kväll, tycker Amanda Fogel, som både deltog och var med och arrangerade balen.

28 par anlände till Garpenbergs slott i finbilar av olika storlekar, färger och modeller.
Efter att ha fotograferats i solskenet på den pampiga trappan äntrade balgästerna slottet för en kväll som förhoppningsvis, likt för Askungen, blev alldeles alldeles underbar.

Publicerad i Annonsbladet (Hedemora/Säter) vecka 22 2019.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

Vackra blänkande fordon med putsade motorer och stolta ägare. En kombination som lockar publik. Publiksamlingar som den här sommaren inte får vara mer än högst 50 personer.
AVESTA/HEDEMORA Under ett års tid har Hälsofrämjandeteamet jobbat med att främja hälsa i Avesta och Hedemora kommun. Teamet påpekar att den sociala samvaron också är viktig för hälsan.
Falu gruva gläntar på dörren till dåtiden. En gruvarbetarbostad hälsar välkommen in i vad som var. Ett rustikt och vackert tidsdokument som än i dag färgar Falun.