ANNONS

Jennifer Wiklund har startat Juicy Healing i
Foto: Niclas Bergvall

En andlig resa – sedan hittade Jennifer rätt

Avestatjejen Jennifer Wiklund har till slut hittat det hon vill jobba med. Men det blev en ganska lång process innan hon startade Juicy Healing i våras. – Vill hjälpa människor att må bättre

Hon har arbetat som behandlingsassistent och processoperatör under flera år.
Nu har 36-åriga Jennifer Wiklund startat Juicy Healing.
– Det är det här jag vill göra och en av mina stora passioner i livet är hälsa, kroppsligt såväl som andligt, berättar Jennifer.
Alla gör vi vår resa i livet. Jennifer har gjort sin och nu vill hon behandla och möta människor i Avesta med omnejd.
– Det som gör behandlingen unik och så effektfull är att kombinera två viktiga faktorer.
Dels att använda den än så länge ovanliga cavitation- och radiofrekvenstekniken med att behandla njurar, lever, tarm och lymfa, berättar hon.
Och för att få ännu bättre och långvarigare resultat tillämpar man en detoxande kost.
– Även kostråden är relativt nya i Sverige och ligger i linje med lärorna av Dr Robert Morse och Anthony William the Medical Medium.

Det är Jennifers egen bakgrund som ligger till grund för det hon startat. För tiotalet år sedan sprang hon mycket, men mådde inte så bra. Utredningar gjordes, men hon förklarades frisk.
– Men jag kände mig inte frisk. Då började jag söka efter svaren och det handlade mycket om den andliga biten och kosten.
Sagt och gjort, för att göra historien kort; Jennifer ville hjälpa andra och lärde sig en hel del om ämnet.
– Då var det en vän som sa till mig att jag borde göra något av all min kunskap.

Hon gick en utbildning i Stockholm i mars i år och därefter startade hon sin verksamhet, som numera håller till på Garmakaregatan i Avesta.
– Jag delar lokal med Laeila Harmony och det vankas en del spännande samarbeten framöver, berättar hon.
Jennifer äter själv enbart plantbaserad kost. Hon vill inte kalla sig vegan, men skulle aldrig kunna tänka sig äta kött igen.
– Det är absolut ingen uppoffring för mig. Visst måste jag planera när jag bland annat ska ut och resa. Men för mig är det numera en självklarhet och jag har mer gjort en andlig resa, säger hon och ler.

Behandlingen görs av den maskin som Jennifer Wiklund har investerat i.
Jennifer förklarar de olika möjligheterna för behandlingsmaskinen:
– Den första är cavitation som är ultraljud som tar sönder fettceller. Den andra är radiofrekvens som stimulerar lymfcirkulation, blodcirkulation och löser upp stagnationer i njurar, lever, tarm och bindväv, fascia. Så när det är fritt flöde i kroppens reningsverk kan smärtor, skador och andra långdragna symptom läka ut, säger hon.
– Den tredje funktionen är en sug som kan liknas vid koppning. Toppen för mycket fett och väldigt hård stagnation, berättar hon.

För den oinsatte kan det vara svårt att hänga med, men klart är att det finns så mycket mer än att motionera och äta förhållandevis rätt här i livet.
– Jag vill hjälpa människor att må bättre, säger Jennifer.

Fakta
Här hittar du mer information om Jennifer Wiklunds förateg: www.juicyhealing.se.


Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS