ANNONS

Domnarvets GOIF kan summera en positiv säsong. “Vi ser med tillförsikt redan fram mot den kommande skidsäsongen”, säger Magnus Skärhem, ungdomsledare skidor och styrelseledamot.
Foto: Veronica Rigtorp

Domnarvets GOIF – det goda exemplet

Borlönge. Nu har Domnarvets GOIF summerat skidsäsongen 2020/ 2021 och kan då konstatera att den trots rådande omständigheter blev mycket lyckad.

Antalet barn och ungdomar som regelbundet deltog i föreningens organiserade träningsgrupper ökade med cirka 25-30 procent jämfört med säsongen innan.
I distriktstävlingarna för åldrarna 11-16 år som kunde genomföras i Dalarna denna säsong var antalet barn och ungdomar som deltog och representerade Domnarvets GOIF flera än tidigare.
– Vi i Domnarvets GOIF gläds åt den positiva utvecklingen och ser med tillförsikt redan fram mot den kommande skid-säsongen, säger Magnus Skärhem, ungdomsledare skidor och styrelseledamot, och fortsätter:
– Då vi noterat att bland annat SR Dalarna fokuserat på problem med att antalet aktiva och idrottande barn och ungdomar minskat det senast året på grund av rådande pandemi tycker vi inom vår förening att det skulle vara intressant och positivt att även lyfta upp att det finns goda exempel där utvecklingen faktiskt gått åt det positiva hållet, avslutar Magnus Skärhem.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS