ANNONS

“Tack vare denna produkt kan våra kunder vända sig till en och samma leverantör för sina digitala skärmar”, säger Maria Dahlström, vd på Smartsign här tillsammans med företagets säljchef Daniel Petterson.
Foto: Veronica Rigtorp

Det digitala verktyget ger säkrare möteslokaler

BORLÄNGE. Ny produkt skapar förutsättningar för säkrare möten Med det digitala verktyget Smartsign Room blir det lätt för företag att få översikt över sina mötesrumsscheman och undvika dubbelbokningar så att inte alltför många människor samlas på för små ytor.

Skärmen visar tydligt hur många som får vistas i rummet och med ett textmeddelande kan man enkelt kommunicera till exempel städrutiner och övriga restriktioner till mötesdeltagarna.
– Det känns helt rätt att leverera en digital mötesrumsbokare som skapar förutsättningar för tryggare möten i dessa tider säger Daniel Petterson, säljchef på Smartsign, i ett pressmeddelande.
– Förr premierades mötesrum med fin utsikt och modern inredning. Nu vill folk hellre ha rymliga rum med bra ventilation och noggranna städrutiner. Tack vare Smartsign Room får man en enkel översikt och kan boka ett mötesrum med rätt förutsättningar direkt, fortsätter han.

Företaget är en av världens ledande leverantörer av mjukvara för digital skyltning sedan starten 1997, och lanseringen av den nya produkten visar att företaget fortfarande strävar framåt.
– Smartsign Room gör oss till en än mer komplett leverantör för många av våra kunder som tack vare denna produkt kan vända sig till en och samma leverantör för sina digitala skärmar, berättar Maria Dahlström, vd på Smartsign.
– Lanseringen av Smartsign Room är bara en av de pusselbitarna vi lägger för att visa våra befintliga och blivande kunder att vi har mycket spännande som händer och att vi har en häftig resa som väntar oss fortsätter hon.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS