ANNONS

Invigning av Max restaurang på Kupolen. Från vänster restaurangchef Maria Lindstedt, vice koncernchef Christoffer Bergfors, kommunstyrelsens ordförande Jan Bohman, koncernchef Richard Bergfors.
Foto: Borlänge kommun/Viktor Nordström.

Den 135:e restaurangen har öppnats i Kupolen

Sedan många år har Max en lyckad företagsverksamhet i Borlänge. Nu öppnar företaget sin andra restaurang, den här gången i Kupolen.

Nu har Max invigt sin andra restaurang i Borlänge och den 135:e restaurangen i Sverige. Cirka 35 personer får jobb i och med den nya etableringen.
Vid invigningen deltog Richard och Christoffer Bergfors, koncernchef och vice koncernchef, restaurangchef Maria Lindstedt och Jan Bohman, kommunstyrelsens ordförande.
Richard Bergfors och Jan Bohman höll varsitt kort anförande.
– Det har gått bra för oss i Borlänge under lång tid och det är dags att öppna en till restaurang. Då är Kupolenområdet den enda möjligheten, säger Richard Bergfors, koncernchef.
– Det är kul att det går bra för Max i Borlänge. Det här visar att Borlänge är en stad som växer, en stad där företag kan utvecklas. Kupolen är i vanliga fall en samlingsplats och vi har nu en anledning till att vistas där, säger Jan Bohman (S) Kommunstyrelsens ordförande Borlänge.
Efter korta invigningstal bjöds väntande kunder in för de första ceremoniella hamburgarna. Restaurangen som invigs i Kupolen har egen ingång vilket möjliggör öppethållande utöver köpcentrumets öppettider.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS