Debutant i BHF:s mål höll nollan

BORLÄNGE. Borlänges segertåg genom hockeyettan rullade på onsdagskvällen vidare efter 0-7 (0-0, 0-3, 0-4) på bortais mot Grums.

Trots ett stort spelövertag för Borlänge så slutade den första perioden mållös. De återstående två perioderna bjöd ingen spänning, därtill var gästerna från Borlänge allt för starka.
Viktor Eriksson imponerade i sin debut i BHF:s matchställ genom att hålla nollan. Notabelt är att han räddade en straff i mittenperioden.
Nu väntar en veckas uppehåll innan BHF är tillbaka i elden nästa onsdag då man tar emot Forshaga på hemmais.
Markus Persson, 2, Philip Norberg Aspnäs, Linus Ageborg, Filip Halvordsson, Ludwig Wistén och Sebastian Kaijser gjorde målen.
Nu toppar Borlänge HF den västra hockeyettan.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

AVESTA. Avesta Alpina har en landslagsåkare i klubben. Den snart 20-årige Johan Hagberg är en av åtta killar i juniorlandslaget. – Så klart vill jag åka världscupen och etablera mig där.
AVESTA. Avesta BK förmådde inte ta en topplacering i kvalserien och med största säkerhet kommer nu ABK att spela division 3-hockey nästa säsong.
HUDDINGE. Borlänge föll i det första akten av slutspelsserien. Inför hemmapublik kunde Huddinge på övertid vinna med 3-2 efter avgörande på övertid.