ANNONS

Har paret Magnus Bergstedt-Pepulis och Sofie Pepulis stått för årets bedrift i Ludvika 2021 när de tagit över och renoverat Ludvika Stadshotell? Ja, det får vi se på företagsgalan den 19 februari när vinnare i tre kategorier ska utses.
Foto: Karin Diffner

De kan få pris på företagsgalan

LUDVIKA z Nu är det klart vilka som kan prisas på företagsgalan i Ludvika. Arrangörerna räknar med att galan ska bli av som planerat trots ökad smittspridning av coronaviruset. – Vi jobbar efter scenariot att galan ska gå att genomföra, men blir det nya restriktioner så får vi rätta oss efter det, säger Gösta Bergström, ordförande i Företagarna.

Som vi tidigare har berättat så ändring så planerar Företagarna i Ludvika, Unika Ludvika och Ludvika kommun en företagsgala i Folkets hus den 19 februari nästa år. Någon gala för bedrifterna under 2020 blev det inte och året dessförinnan blev det en digital variant.
Den ökande smittspridningen av coronaviruset har ännu inte ändrat planerna.


– Nej, just nu jobbar vi för att det ska bli en vanlig gala, säger Gösta Bergström som är ordförande i Företagarna Ludvika.
Har ni någon alternativ plan?
– Nej, vi har inte resonerat om det, men om det blir restriktioner så får vi rätta oss efter det. Det finns alltid en lösning.
Hur har arbetet med att ta fram nominerade gått?
– Det är inga svårigheter att hitta duktiga företagare för det finns det jättemånga av, men det är värre att ringa in de tre bästa.
– Men nu har vi gjort det och det är fantastiskt bra kandidater, fortsätter Bergström.
Galan är tänkt att hållas i festsalen på Folkets hus för 220-250 gäster under ledning av konferencieren Mats Ingels. Där ska det bjudas på trerätters middag, humorakter från Småstadsliv och musik av de lokala förmågorna Lasse Mix Andersson och Rickard Sigge Sigvardsson.
Under företagsgalan kommer också ett pris delas ut till årets nya företagare, ett hederspris för någon som gjort något gott för kommunen och ett pris för gott arbete i sociala medier.
Samtliga nominerade med respektive blir bjudna på galan medan övriga företagare får köpa biljetter som planeras att släppas i början av januari.

Nominerade
De nominerade för 2021 års bedrifter i Ludvika är:
Årets företagare:
Johan och Fredrik Andersson, Swemas
Marcus Lindberg, Motor-Ola
Mathias Engh, Engh Mek

Årets prestation:
HLZ, Ludvikakrögarna Lars Willner, Zarik Aripov och Haris Mulalic
Våffelbruket, Katarina Unemar
Ludvika Stadshotell, Sofie Pepulis och Magnus Bergstedt-Pepulis

Årets butik
Colorama, Roger Lindmark
Electronicas-Mobilbutiken, Mustafa Zarzour
Life, Johanna och Susanne Sakofall

När det gäller de två första kategorierna så utses vinnaren av en jury bestående av representanter från Företagarna Ludvika, Ludvika Näringslivsenhet, Handelsbanken, Swedbank och Länsförsäkringar.
Årets butik utses av representanter från Ludvika Näringslivsenhet och Unika Ludvika.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS