ANNONS

Pontus Mikaelsson, skogs- och spannmålsbonde från Dalvik som ligger mellan Falun och Borlänge, är en av de åtta bönderna som söker kärleken i TV4:s långkörare “Bonde söker fru”.
Foto: TV4/Pressbild

Dalabonde med i “Bonde söker fru”

DALARNA z En av de deltagande bönderna i TV4:s långkörare “Bonde söker fru” kommer från Dalarna. Pontus Mikaelsson driver en gård i Dalvik, mellan Falun och Borlänge.

TV4 har nyligen presenterat deltagarna i den kommande säsongen av den populära långköraren “Bonde söker fru”, där bönder söker kärlek i TV. Programmet har sänts sedan 2006 och årets deltagare är åtta bönder som är mellan 25 och 54 år gamla. Sju av dem är män och hästbonden Linn Regild är ensam kvinna.

En av bönderna är 35-årige Pontus Mikaelsson, skogs- och spannmålsbonde från Dalvik som ligger mellan Falun och Borlänge. Så här presenteras han i TV4:s pressmeddelande om programmet:
“På en vacker spannmålsgård utanför Borlänge lever Pontus tillsammans med sin dotter, dotterns hästar och jakthunden Mimmi. Passionen för jordbruk har funnits i familjen sedan flera generationer tillbaka, och det var ett självklart val för honom att bli bonde. Pontus beskriver sig själv som en romantisk, lugn och trygg kille som längtar efter någon att dela livet med. Han tillbringar gärna tid i skogen då jakt är ett stort intresse, och han tycker om att laga mat, något han påstår sig vara riktigt bra på!”

Den 9 april sändes castingprogrammet för “Bonde söker fru” 2020. TV-tittarna får sedan chansen att skriva brev till den bonde som väckt deras intresse och som de skulle vilja träffa och lära känna bättre.
– I tider som dessa är kärlek extra viktigt. Vi hoppas att våra fina bönder kommer att hitta sin drömpartner senare i sommar, säger Clara Tengbom, exekutiv producent på TV4, i pressmeddelandet.

Artikeln publicerades i Annonsbladet Dalarna (Borlänge) nr 16, 2020.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS