Bussförare misshandlad i Avesta

AVESTA. En bussförare misshandlades på torsdagsmorgonen av en passagerare. Två personer har gripits och förts till arresten i Borlänge.

Polisen kallades strax efter klockan nio på torsdagsmorgonen till busstationen i korsningen Corneliusgatan-Markusgatan efter ett larm från en bussförare. På plats kunde patrullen konstatera att föraren hade utsatts för en misshandel.

Enligt vakthavande hos polisen i Bergslagen kan en av de misstänkta gärningsmännen ha burit kniv. En av person har givit sig till känna som gärningsman. Polisen kunde på plats gripa två personer, dessa har förts till Borlänge för förvaring.

Det är ännu inte klarlagt om den brottsutsatte drabbats av några allvarliga fysiska skador.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

NORDANÖ. I veckan fick köket vid Nordanö skola besök av lagkaptenen för kocklandslaget, Fredrik Andersson som lagade mat tillsammans med Kristina Steinkamp, kock och köksansvarig på skolan
NORBERG. Sedan augusti är återigen Klackbergsgården öppen som vandrarhem. Bakom driften står Li Peng från Peking i Kina, tillsammans med sin make. Nu vill hon locka hit turister från Kina.
KRYLBO. Fältorganisationen bjuder in ungdomar och vuxna till träffar i Krylbo. Syftet är att prata om hur man tillsammans kan skapa en meningsfull och trygg fritid för ungdomarna i Krylbo.