ANNONS

Spendrups ger gåvopeng till anställda och kunder. Till vänster Alexandra Magnusson och till höger Veronica Lindgren från Unika Ludvika. I mitten Catrin Knudsen, HR-chef på Spendrups i Grängesberg.
Foto: Sarah Hjälm

Bryggerijätten extra givmild i coronatider

Spendrups ger personalen 1 000 kronor i extra gåva och stöttar sina kunder.

Spendrups har under 2020 tvingats ställa in en rad olika aktiviteter och insatser för sina medarbetare efter rådande omständigheter.
Som en uppmuntran till medarbetare och som tack för ett gott arbete under året har man i stället valt att ge sina 1 100 medarbetare 1 000 kronor var i en extra gåva som kan användas på restauranger och i handeln.
– 2020 har varit ett mycket speciellt år. Vår personal har fått hålla i och hålla ut, för att hålla i gång både företaget och livet i allmänhet. Det har varit påfrestande för alla, inte minst för många av våra kunder inom restaurang- och mötesvärlden. Som en följd av pandemin har vi dessutom varit tvungna att ställa in personalvårdande aktiviteter som fester, fikor, julluncher och andra roliga aktiviteter. Så gåvan ska väga upp lite för allt detta, göra det möjligt för våra medarbetare att hitta på något roligt på egen hand eller med sin familj. Och den är företagets sätt att visa tacksamhet till alla medarbetare för hur de har hanterat detta speciella år, säger Ann-Catrin Knudsen, HR-chef på Spendrups i Grängesberg.

Presentkorten har valts ut för att de även ska stödja Spendrups kunder i restaurangbranschen och handeln. I Ludvika till exempel så kommer gåvan sättas in på Unika Ludvikakortet. Hällefors och Visby får egna kortlösningar.
I Storstadsregionerna laddas Restaurangguiden med beloppet.
Gåvan är skattefri som följd av ett särskilt myndighetsbeslut för 2020 som följd av pandemin.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS