ANNONS

Spendrups Lazy Estate, alkoholfritt bubbligt te.
Foto: Spendrups

Brygger bubbligt te utan alkohol

LUDVIKA/GRÄNGESBERG. Intresset och marknaden för alkoholfri dryck, som inte är den traditionella läsken, ökar stadigt från år till år. Spendrups har sedan flera år utvecklat alkoholfri öl och cider utan att tappa ”originalsmaken”. Nu har företaget tittat på en helt annan råvara, nämligen te och utvecklat ett bubbligt te som kan komma att revolutionera det alkoholfria sortimentet.

Den alkoholfria drycken heter Lazy Estate och är uppstickaren som vill revolutionera den alkoholfria kategorin med nya produkter gjorda på te i stället för druvor, och som karaktäriseras av eleganta toner av citrongräs och mynta, skriver Spendrups i ett pressmeddelande.
Drycken släpptes på Systembolaget den 1 mars.

Alkoholfri dryck är mer populärt än någonsin, och den alkoholfria trenden har vuxit snabbt under det senaste decenniet. I dag söker allt fler konsumenter både ett bredare och fördjupat sortiment inom alkoholfritt, för ännu fler tillfällen. Nyheten från Spendrups är ett bubbligt alkoholfritt Sparkling Tea som utmanar kategorin med nya och spännande inslag.
Drycken utgörs av citrongräs, te från Darjeeling i Indien, limeblomster, citron, aprikos och färsk mynta.
– Vi är glada och stolta över att kunna presentera en ny, smakrik alkoholfri produkt för mat och dryckesintresserade, och alla som någon gång upplevt en avsaknad av spännande alkoholfria drycker. Med vår första produkt, Sparkling Tea vill vi ta det alkoholfria utbudet till nästa nivå, för att konsumenter ska kunna botanisera i ett bredare sortiment, helt utan kompromisser, säger Anna-Stina, marknadschef Lazy Estate.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS