ANNONS

IK Brage.
Foto: Annonsbladet

Brittisk vänsterback klar för Brage

Den 25-årige Nathan Mavila har anslutit till IK Brage. Han är fostrad i West Ham och kommer närmast från Kanadaklubben Cavalry FC.

Nathan har skrivit på ett kontrakt med Brage som gäller över säsongen 2022.
– Efter att jag spelat borta i Nordamerika var mitt mål att flytta tillbaka och spela i Europa igen. Det blev Brage och Borlänge, och jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig då jag aldrig varit här innan. Men jag har varit väldigt öppensinnad och jag gillar landet och staden så här långt, säger Nathan till klubbens hemsida.

Han är sedan tidigare bekant med Bragespelaren Moses Makasi.
– Nathan är en vänsterback med egenskaper vi sökt länge efter, så det känns bra att vi lyckades få honom till Brage. Han har suttit i karantän i en vecka så alla ser fram emot att han nu får gå in i träning, komma in i allt och lära känna klubben, säger sportchef Ola Lundin.
IK Brage spelar sin första match i Superettan den 11 april borta mot Akropolis IF. Hemmapremiär är det den 17 april mot Falkenberg.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS