Borlänge HF förstärker

Borlänge Hockey har skrivit kontrakt för resten av säsongen med forwarden Adam Byström Johansson.

Byström Johansson, 21 med IFK Munkfors som moderklubb kommer närmast från allsvenska BIK Karlskoga. Under tiden i Karlskoga har Byström Johansson över de två senaste säsongerna noterats för 44 matcher och 6 (3+3) poäng. På I Hockeyettan har Byström Johansson skjutit 24 (9+15) poäng på 28 matcher för IFK Arboga dit han var utlånad under den förra säsongen. Tidigare i karriären har värmlänningen representerat Växjö Lakers och Färjestad. Den högerfattade forwarden står noterad för 14 grundseriematcher och åtta slutspelsmatcher med ett mål som facit. Nu väntar spel i Borlänge Hockey.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

VETLANDA. Antonio Lindbäck tystade alla tvivlare. Han körde hem flest poäng mot Vetlanda. Trots detta blev det förlust för Masarna i seriepremiären.
JÖNKÖPING. IK Brage är fortfarande obesegrade i Superettan efter 0-0 i bortamötet mot ex-allsvenska Jönköpings Södra IF. Borlängelaget ligger fyra i tabellen.
KNUTSTORP. Mindre direktör och mer racingförare. Det blev ett segerrecept för Daniel Haglöf i säsongpremiären i STCC. – Nu har jag hamnat där jag vill vara.