Borlänge föll i förlängning

HUDDINGE. Borlänge föll i det första akten av slutspelsserien. Inför hemmapublik kunde Huddinge på övertid vinna med 3-2 efter avgörande på övertid.

Under 58 minuter och 45 sekunder kändes Borlänge som självklara segrare. Adam Byström Johansson och Christoffer Jansson hade gjort varsitt mål och gästerna regerade i Huddinge ishall.
Nio sekunder senare hade hemmalaget utjämnat i målprotokollet och sett till att övertid skulle krävas för att skilja lagen åt.
Stärkta av sin starka spurt kunde Huddinge ta kommandot och avgöra efter 16 minuter och 55 sekunders övertid.
Om Borlänges dröm om fortsatt spel ska överleva så krävs två segrar. Förlust på fredag i Borlänge sätter punkt för säsongen. Vid seger skjuts avgörandet upp ett dygn. Om en tredje match krävs för att skilja lagen åt så kommer även den att spelas i Borlänge.