ANNONS

Fabian Hästbacka driver bildelsföretaget som nu utökar med en tvätthallsanläggning.
Foto: Rebecca Linder

Bildelsföretag utökar med tvätthall

SKOGSBO. Hästbackas bildelar AB väljer nu att expandera bildelsbutiken med en tvätthallsanläggning.

– Vi blir först ut inom BDS med att bygga tvätthall så vi blir som ett pilotprojekt, berättar Fabian Hästbacka som driver företaget.
Idén har han arbetat fram tillsammans med huvudkontoret för BDS och Fabian tror att det ligger rätt i tiden då allt fler blir mer och mer miljömedvetna.
– Det är ju inte bra att tvätta bilen hemma på garageuppfarten eftersom alla gifter går direkt ner i jorden, framhåller Fabian Hästbacka.

Företaget går bra just nu och omsättningen ökar. Senaste året har de renoverat fastigheten för bildelsbutiken samt utökat lagret och nu tar de alltså nästa steg och bygger tvätthallsanläggning med fyra tvättbås och två dammsugarplatser. Det är en “gör det själv hall” och Fabian påpekar att det blir en toppmodern anläggning med fler spollansar per tvättbås och ett modernt betalningssystem.

Vecka 34 drar arbetet med att gräva ner tankarna igång och Fabians förhoppning är att anläggningen ska vara i drift senast före årsskiftet. Själva hallarna byggs just nu nere i Spanien och kommer sedan att fraktas upp och monteras ihop på plats.
– Om vi får fart på den här anläggningen är också tanken att bygga en till likadan anläggning på andra sidan av infartsvägen. Men det får marknaden avgöra, säger Fabian Hästbacka.

Publicerad i Annonsbladet (Avesta/Norberg) vecka 30 2019.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS