Bilburen brottsling stoppad

HEDEMORA. En ung man som upprepat ägnat sig åt olovlig körning blev av med sin bil på onsdagskvällen. Den står numera parkerad hos polisen.

En polispatrull stoppade och kontrollerade en personbil i centrala Hedemora på onsdagskvällen. Bilen visade sig vara avställd och belagd med körförbud.
Föraren, en man i 20-års åldern, saknar körkort och har tidigare rapporterats ett flertal gånger för grova olovliga körningar.
På grund av hans upprepade brottslighet togs bilen i beslag och kommer eventuellt att förverkas, praktiskt betyder det att bilen kan komma att säljas och en eventuell intäkt kommer att stanna i statens kassa.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

Två vindkraftsprojekt i södra Dalarna försenas på grund av att tillstånd och nätanslutningarna har försenats, och nu tillkommer pandemioro.
För knappt ett år sedan riskerade Hedemora kommun vite för att anmälningar till socialtjänsten inte utretts. Men nu avslutar Inspektionen för vård och omsorg (IVO) ärendet utan vitesåtgärd.
Hemköp i Hedemora startade nyligen med E-handel. Sedan första dagen 23 september har kundkretsen som vill beställa varor på distans vuxit med rasande fart.