ANNONS

Butiken Franzéns totalförstördes i en brand natten mellan 13-14 december.
Foto: Rebecca Linder

Avspärrat för teknisk undersökning

KRYLBO. Branden som totalförstörde en klädbutik i Krylbo utreds nu av polisen. De är fortfarande intresserade av få in tips från allmänheten som kan ha gjort iakttagelser på platsen.

Det dröjde fram till sent på lördagen innan räddningstjänsten hade avslutat släckningsarbetet. Polisen satte då upp avspärrningsband samt att ett vaktbolag satte upp staket runt om för att hålla obehöriga borta från området.

– Jag har varit med tekniker på brandplatsen och konstaterat att det inte alls är mycket kvar av byggnaden. Allt är nerbrunnet, det finns bara lite knacklig plåt kvar, säger Joakim Eriksson, utredare hos polisen.
Den tekniska undersökningen kommer nu att genomföras och teknikerna kommer att ta hjälp av en specialsökhund som kommer att söka efter brännbara vätskor i resterna av butiken.

– Vi ska även prata med räddningstjänsten för att se vad det kan ge oss. Sen får vi se. Det är svårt att utreda brandorsaker, säger Joakim Eriksson.
Polisen gick tidigare ut med att de gärna vill ha in tips från allmänheten som kan ha sett eller hört något som kan vara av intresse för utredningen. Det gäller alltså kring midnatt mellan den 13-14 december.
– Vad jag vet har vi inte fått in några tips så vi vill fortfarande gärna ha in det, säger Joakim Eriksson.

Har man tips ska man ringa polisen på telefonnummer 11414.

Läs även: Franzéns totalförstört vid brand

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS