ANNONS

Karlfeldtgymnasiet/Domarhagsskolan i Avesta kan vinna pris i tävlingen Arla Guldko. Skolornas gemensamma restaurang har nämligen nominerats i kategorin Årets frukostlyft.
Foto: Pär Sönnert

Avestaskolor kan prisas i Arla Guldko

AVESTA z Nordanö skola i Krylbo samt Karlfeldtgymnasiet/Domarhagsskolan i Avesta kan prisas i Arla Guldko.

De nomineras i kategorierna Bästa matglädjeskola och Årets frukostlyft.
Arla Guldko startades år 2000 för att hylla vardagshjältar i den offentliga måltiden, främst när det gäller mat till unga och gamla.
Nyligen presenterades semifinalisterna i de olika kategorierna och Avesta finns med dubbelt upp. I kategorin Bästa matglädjeskola är Nordanö skola i Krylbo en av tio semifinalister och i kategorin Årets frukostlyft har Karlfeldtgymnasiet/Domarhagsskolan nominerats. I nästa steg ska juryn utse tre finalister i respektive kategori.
– Årets semifinalister i Arla Guldko imponerar stort med sitt arbete att lyfta måltiderna i skolor och förskolor till en helt ny nivå. Alla är otroligt duktiga, säger Maja Nordström, projektledare för Arla Guldko, i ett pressmeddelande.
Vinnarna koras vid den stora finalgalan den 4 maj i Stockholm. Då delas priser ut till Bästa matglädjeförskola, Bästa matglädjeskola, Årets frukostlyft samt Årets Guldstjärna.

Publicerad i Annonsbladet Dalarna, Avesta/Norberg v4

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS