Antonio Lindbäck fortsätter i Masarna

Antonio Lindbäck kommer att köra för Masarna även kommande säsong.
Foto: Mikael Eriksson
AVESTA. Antonio Lindbäck kommer att köra i Masarnas väst även kommande säsong. Kontrakten gäller för ett år med option för ytterligare ett år.

Förra säsongen blev till stora delar ett mörkt minne för Masarna och för hemmasonen Antonio Lindbäck. Laget stod inte att känna igen, inte ens hemma på ovalen i Brovallen och Lindbäck sladdade i tabellen för inkörda poäng.

Vändningen för Masarna kom under de avslutande omgångarna när de stjärnförare som anlitats för att göra jobbet lämnat laget och ett nytt ungt garde av förare tog över.
Antonio Lindbäck prickade formen perfekt till kvalet och körde hem en plats i VM.
– Så här i efterhand så känns det som om både jag och Masarna krånglade till det för oss i onödan. Då vi valde att söka oss tillbaka till grunderna vände det, analyserar han.

Förberedelserna inför kommande säsong har enligt Lindbäck fungerat bättre än någonsin tidigare.
– Mina speedwaycyklar byggs just nu i Polen och ska vara klara före årsskiftet. Det känns också som vi har rätt bra koll på ekonomin.

Antonio Lindbäck planerar att köra ungefär 50 tävlingar nästa säsong. För Masarna i elitserien, GKM Grudziadz i polska ligan och hela säsongen i GP-serien där en världsmästare ska utses.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

AVESTA. Antonio Lindbäck kommer att köra i Masarnas väst även kommande säsong. Kontrakten gäller för ett år med option för ytterligare ett år.
GUSTAFS. Driftingföraren Jocke Andersson från Gustafs staplar triumferna på hög. Tidigare i höstas vann han en tävling i Tyskland. När RM i drifting avgjordes blev det en ny seger.
VIKMANSHYTTAN. STCC:s snabbaste racingteam har hemadress i Vikmanshyttan.