ANNONS

Säfsen Resorts skidanläggning.
Foto: Veronica Rigtorp

Anna Petersson blir ny VD för Säfsen Resort

Säfsen Resort AB utser Anna Peterson till VD. Hon kommer från senast från PS Partner. – Jag är väldigt glad att Anna vill vara med och utveckla Säfsen, säger ordförande Per Wester.

Anna Petersson är en sann friluftsälskare med 68 skiddagar förra säsongen. Närmast kommer Anna från det egna bolaget PS Partner, verksamt i rekryteringsbranschen med kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö.
– Första gången jag besökte Säfsen såg jag direkt potentialen att fortsätta utveckla en året runt-anläggning för hela familjen och möjliggöra utomhus aktivitet för alla, säger Anna Petersson, ny vd på Säfsen Resort AB.

Med Anna i spetsen vill Säfsen fortsätta utveckla destinationen till nästa nivå och göra det enklare för alla att vara aktiva tillsammans i naturen. Inför säsongen 2020/21 satsar Säfsen Resort stort på att ge fler möjlighet att uppleva skidåkning, vandring, mountainbike, fiske, med mera.
– Jag är väldigt glad att Anna vill vara med och utveckla Säfsen. Annas härliga energi och kreativitet tillsammans med hennes erfarenhet av att utveckla bolag kommer att bli en viktig tillgång i Säfsens satsning framåt, säger Per Wester, ordförande för Säfsen Resort AB.

Kort om Säfsen Resort AB.
Säfsen Resort AB är en året runt anläggning i sydvästra Dalarna som under vintern erbjuder alpin skidåkning i 19 nedfarter och 11 mil längdspår. På sommaren kan gäster bland annat njuta av cykling, vandring, fiske, med mera. Säfsen har 2 200 bäddar och kan ta emot konferenser på upp till 280 personer.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS