ANNONS

Ann Eliasson i Norberg skrapade hem 3o ooo kronor i månaden i tio år, vilket innebär 3,6 miljoner.
Foto: Privat

Ann Eliasson från Norberg skrapade hem 3,6 miljoner

Lördagen den 20:e december kommer nog Ann Eliasson från Norberg aldrig att glömma. Trisslotten med tre klöver hade hon hållit hemlig och skrapet i tv-studion resulterade i 3,6 miljoner.

Allt började en tidig måndagsmorgon i november då Ann Eliasson fick ett infall att köpa en trisslott på svenskaspel.se. Efter ett par småvinster skrapade Ann Eliasson lotten med tre klöver.
Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Liselotte Fondelius, fick ett samtal fyllt av skratt med vinnaren innan det blev dags för Ann att koppla upp sig mot studion.

Ann Eliasson berättade för Liselotte Fondelius att hon köpte en biltriss, där vinsten blev värdet för lotten. Då slog hon till på en minitriss, vinsten blev det samma även här.
– Jag trodde det knappt var sant, det händer ju inte att man köper två Triss och får vinst på båda. Så jag köpte en till trisslott och skrapade fram 30 kronor, säger Ann Eliasson.
Detta ledde till att hon köpte en dubbeltriss. Vad som skrapades fram på den fick Ann att nästan ramla av stolen. Hon skrapade fram tre klöversymboler.
– Men vad är det här, tänkte jag. Måste ju vara något fel. Jag kan ju inte ha vunnit igen.

Men efter ett samtal med Svenska Spel förstod Ann att det var sant, och att hon var garanterad en vinst på 1,2 miljoner kronor.
Ann Eliasson, som arbetar som timvikarie på ett LSS-boende i Norberg, kopplade upp sig lite halvt undangömd på sin arbetsplats för att genomföra skrapet. Med lagom spända nerver och nervositet valde Ann första lotten där det skrapades fram 30 000 kronor. Strax efter skrapades åren fram, vilket blev tio år, och därmed blev Ann Eliasson 3,6 miljoner rikare.

Liselotte Fondelius ringde upp Ann efter skrapet för att gratulera och fick då ta del av mer skratt och glädjekänslor.
– Min tanke var att lägga ett litet brev till sambon under granen, där han skulle få läsa om vinsten. Men han har redan ringt och frågat varför folk ringer och säger grattis till honom, berättade Ann och skrattar.

Ann Eliasson blev Västmanlands läns åttonde Trissvinnare i Nyhetsmorgon hittills i år. Tillsammans har dessa trissvinnare skrapat fram en vinstsumma på 8,4 miljoner.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS