Borlänge HF förstärker

Borlänge Hockey har skrivit kontrakt för resten av säsongen med forwarden Adam Byström Johansson.

Byström Johansson, 21 med IFK Munkfors som moderklubb kommer närmast från allsvenska BIK Karlskoga. Under tiden i Karlskoga har Byström Johansson över de två senaste säsongerna noterats för 44 matcher och 6 (3+3) poäng. På I Hockeyettan har Byström Johansson skjutit 24 (9+15) poäng på 28 matcher för IFK Arboga dit han var utlånad under den förra säsongen. Tidigare i karriären har värmlänningen representerat Växjö Lakers och Färjestad. Den högerfattade forwarden står noterad för 14 grundseriematcher och åtta slutspelsmatcher med ett mål som facit. Nu väntar spel i Borlänge Hockey.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

SMEDJEBACKEN. Smedjebacken hade inga problem att besegra onsdagskvällens gäster i ishallen, Orsa. Med siffrorna 8-3 (2-2, 3-0, 3-1) kunde den tredje segern i förkvalet bokföras.
BORLÄNGE. Borlänge HF är snubblande nära att ta en plats i direktkvalet till Allsvenskan. En poäng i helgens två matcher kan räcka.
SMEDJEBACKEN. Storseger, 7-0, hemma mot Hille/Åbyggeby och knapp förlust borta, 1-2, blev helgens helgfacit för Smedjebackens HC i förkvalet till tvåan.